Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ποκετίνο από την Τότεναμ!

Τέλος ο Ποκετίνο από την Τότεναμ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/11/2019 22:12
Η Τότεναμ με επίσημη ανακοίνωση της ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε επίσημα την απόλυση του. Η κακή φετινή πορεία της ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 14η θέση του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς αλλά και η γενική της εικόνα φαίνεται ότι ήταν η κύρια αιτία του διαζυγίου.

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για τους "πετεινούς" καθώς μετά από πεντέμισι πετυχημένα χρόνια στα οποία έφτασαν μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 , καλούνται πλέον να συνεχίσουν χωρίς τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο τους.

«Δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε αυτή την αλλαγή και δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε βιαστικά ούτε χωρίς σκέψη. Τα αποτελέσματα στο τέλος της περσινής χρονιάς και στο ξεκίνημα της νέας ήταν απογοητευτικά. Έπεσε στο Συμβούλιο να πάρει τη δύσκολη απόφαση και αυτή ήταν ακόμα δυσκολότερη επειδή ζήσαμε αξιομνημόνευτες στιγμές με τον Μαουρίτσιο και το επιτελείο του, αλλά πάνω από όλα βάζουμε το καλό του κλαμπ.

Έχουμε ένα ταλαντούχο σύνολο. Χρειάζεται να ανακτήσουμε την ενέργεια μας και να παρουσιάσουμε μία θετική εικόνα στους φιλάθλους μας»
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιε Λίβι.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/11) με τη Γουέστ Χαμ αλλά και σε αυτό της ερχόμενης Τρίτης (26/11) με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.