Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέρλινγκ: «Ο Γκόμες αποδοκιμάστηκε για κάτι που ευθύνομαι εγώ»

Στέρλινγκ: «Ο Γκόμες αποδοκιμάστηκε για κάτι που ευθύνομαι εγώ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2019 15:17
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ υπερασπίστηκε μέσω social media τον Τζο Γκόμες, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους Άγγλους φιλάθλους στο «Γουέμπλεϊ» για το επεισόδιο που είχε με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Αγγλία διέλυσε με 7-0 το Μαυροβούνιο στο «Γουέμπλεϊ» και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2020. Στο παιχνίδι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για το επεισόδιο που είχε με τον Τζο Γκόμες στο προπονητικό κέντρο των «τριών λιονταριών».

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και άκουσε αποδοκιμασίες από τους Άγγλους φιλάθλους. Μετά το παιχνίδι ο Στέρλινγκ έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως αποδοκιμάστηκε για κάτι που ευθύνονταν ο ίδιος. Αναλυτικά το μήνυμα του στο twitter:

«Μου ήταν δύσκολο να βλέπω έναν συμπαίκτη μου να αποδοκιμάζεται για κάτι που δεν ευθύνεται εκείνος, αλλά εγώ... Ο Τζο δεν έκανε τίποτα κακό και όταν βλέπεις ένα παιδί που πάντοτε σκύβει το κεφάλι και δουλεύει σκληρά ν' αποδοκιμάζεται, έπειτα από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα για εκείνον, είναι πολύ λάθος. Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη και αποδέχομαι τις συνέπειες που ήρθαν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.