Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Στέρλινγκ έπιασε από τον λαιμό τον Γκόμες και δεν θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Ο Στέρλινγκ έπιασε από τον λαιμό τον Γκόμες και δεν θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2019 16:23
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπιασε από τον λαιμό τον Τζο Γκόμες στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας έπειτα από τη διαμάχη τους στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι και ο επιθετικός των «πολιτών» δεν θα παίξει την Πέμπτη με το Μαυροβούνιο!

Άναψαν τα αίματα στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας μεταξύ Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζο Γκόμες και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι δύο άσοι είχαν… προηγούμενα από τη διαμάχη τους στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι και η κατάσταση ξέφυγε το απόγευμα της Δευτέρας στο χώρο όπου γευματίζουν οι διεθνείς.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Στέρλινγκ μόλις έκανε την εμφάνισή του στο χώρο άκουσε γέλια από ορισμένους συμπαίκτες, με τον Γκόμες να βρίσκονταν μέσα σε αυτούς. Σε εκείνο το σημείο ο Στέρλιγνκ απευθύνθηκε στον Γκόμες λέγοντας του: «Νομίζεις πως είσαι... άντρας τώρα;». Οι περισσότεροι γέλασαν, ωστόσο στη συνέχεια ο Στέρλινγκ πλησίασε τον Γκόμες και τον έπιασε από το λαιμό. Ο παίκτης της Λίβερπουλ αντέδρασε και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να αποφθεχθούν τα χειρότερα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν αργότερα στο προπονητικό κέντρο, με τον Στέρλινγκ να ζητάει συγγνώμη και το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν. Παρόλα αυτά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε και δεν υπολογίζεται για το ματς με το Μαυροβούνιο. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις, με αρκετούς να κατηγορούν τον Σάουθγκειτ για λανθασμένη διαχείριση της όλης κατάστασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζο Γκόμες εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης, με ένα σχίσιμο κάτω από το δεξί μάτι, η οποία προφανώς προέκυψε από τα όσα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας.

Το μήνυμα του Στέρλινγκ στα social media:

«Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για εμένα το ποδόσφαιρο. Και οι δύο ανταλλάξαμε κουβέντες, αλλά τα βρήκαμε και συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα συνεχώς βρίσκονται σε μια ένταση και είμαι άνδρας για να παραδεχθώ ότι έχασα την ψυχραιμία μου. Προχωράμε γιατί αγαπάμε το άθλημα. Μαζί με τον Τζο καταλαβαίνουμε ότι ξεφύγαμε για 5-10 δευτερόλεπτα και είναι κάτι που το αφήσαμε πίσω και κοιτάμε μπροστά, μην το κάνουμε μεγαλύτερο απ' ότι ήταν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.