Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην εξέδρα για ένα μήνα ο Γιώργος Δώνης

Στην εξέδρα για ένα μήνα ο Γιώργος Δώνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2019 17:01
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα γεγονότα της Τούμπας. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Παναχαϊκή (Κύπελλο).

Με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο Γιώργος Δώνης για «απώθηση» του 4ου διαιτητή της αναμέτρησης των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ, Μένιο Κουτσιάτη.

Η ποινή ξεκινάει και μετράει από την ημέρα έκδοσης της απόφασης από σήμερα δηλαδή, μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς και τα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Παναχαϊκή (Κύπελλο). Παράλληλα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ ενώ με το ίδιο ποσό τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Δώνης (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.