Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετό : «Οι Αφρικανοί παίκτες δεν παίρνουν την αναγνώριση που αξίζουν»

Ετό : «Οι Αφρικανοί παίκτες δεν παίρνουν την αναγνώριση που αξίζουν»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/11/2019 10:18
Ο Σάμουελ Ετό σε συνέντευξη του στο AFP, υποστήριξε ότι οι Αφρικανοί παίκτες δεν έχουν την αναγνώριση και τον σεβασμό τον οποίο αξίζουν ειδικά στη χώρα τους, ενώ υποστήριξε ότι δεν τον επηρεάζει το γεγονός ότι ο ίδιος δεν κέρδισε ποτέ τη χρυσή μπάλα.

Με μία καριέρα γεμάτη τίλους και γκολ, ο Σαμουέλ Ετό έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της χρυσής μπάλας το 2005, όπου τελικά βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τον φανταστικό τότε Ροναλντίνιο αλλά και τον Φρανκ Λάμπαρντ.

«Κέρδισα τόσα πολλά τρόπαια και έκανα τόσα όνειρα που όλα αυτά ισοδυναμούν με τη χρυσή μπάλα. Θεωρώ όμως ότι οι Αφρικανοί παίκτες δεν χαίρουν της ίδιας εκτίμησης με τους άλλους. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσο καλούς παίκτες που σκοράρουν πάνω από 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν τρεις κορυφαίοι σκόρερ στην Πρέμιερ (Μανέ, Σαλάχ, Ομπαμεγιάνγκ) αλλά με κάποιο τρόπο αυτοί οι παίκτες δεν έχουν την υποστήριξη μας», τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Ήμουν αρκετά τυχερός που πέρασα κάποια χρόνια μαζί του και είχαμε μία καλή σχέση. Ο,τι και να κάνει είναι ένας ποδοσφαιρικός Θεός. Θα χαιρόμουν αν κέρδιζε ξανά τη χρυσή μπάλα.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.