Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2019 00:15
Σε ένα παιχνίδι που θα τα είχε όλα, Τσέλσι και Άγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στο Λονδίνο, με τον «Αίαντα» να προηγείται με 4-1 και τους «μπλε» να κάνουν το μεγάλο comeback που όμως δεν τους αφήνει ικανοποιημένους αφού έπαιζαν με δύο παίκτες περισσότερους για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά!

Τσέλσι και Άγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία ως τα πιο «τρελά» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τι δεν είδαμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Άγιαξ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Έιμπραχαμ, η Τσέλσι απάντησε στο 5’ με εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο, ωστόσο παρουσίασε μεγάλα θέματα στην άμυνα της και στο 20’ ο «Αίαντας» πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Πρόμες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί, αφού στο 35’ πέτυχαν και τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Κέπα, αφού η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του και κατέληξε στα δίχτυα μετά από εκπληκτικό φάουλ του Ζιγιές που χτύπησε το δοκάρι.

Η Τσέλσι πίεσε για το γκολ που θα της επέτρεπε να επιστρέψει στο ματς και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε μια-δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 2-3. Αντί αυτού στο 55’ ο Άγιαξ «χτύπησε» στην κόντρα και πέτυχε 4ο με τον Φαν Ντε Μπεικ για το 1-4! Το «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε «παγώσει» για τα καλά, ωστόσο η ομάδα του Λάμπαρντ δεν τα παράτησε, μείωσε στο 63’ με γκολ του Αθπιλικουέτα (ίσως ήταν σε θέση οφσάιντ) και στο 68’ έγινε μια φάση που δεν συναντάς συχνά... Ο Μπλιντ ανέτρεψε τον Έιμπραχαμ εκτός περιοχής έχοντας ήδη κίτρινη, ο Ρόκι συνέχισε τη φάση και στη συνέχεια ο Φέλτμαν έχοντας ήδη κίτρινη έκανε χέρι εντός περιοχής. Ο Άγιαξ έμεινε σε μια φάση με δύο παίκτες λιγότερους και η Τσέλσι είχε πέναλτι για να μειώσει σε 3-4! Έτσι και έγινε, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα.

Οι Λονδρέζοι βγήκαν μαζικά μπροστά και στο 74’ ισοφάρισαν σε 4-4 με δυνατό σουτ του Τζέιμς. Ο Άγιαξ πάντως δε θέλησε να παίξει μόνο άμυνα και έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις έχοντας κάποιες καλές στιγμές για ένα 5ο γκολ, ωστόσο ο Κέπα κράτησε το σκορ στην ισοπαλία. Από την πλευρά της η Τσέλσι βρήκε δίχτυα με τον Αθπιλικουέτα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι του Έιμπραχαμ. Στα εναπομείναντα λεπτά οι «μπλε» είχαν σημαντικές ευκαιρίες με Οντόι και Μπατσουαγί για το 5-4, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και ο «Αίαντας» έφυγε με την ισοπαλία από το Λονδίνο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και τη νίκη της Βαλένθια με 4-1 επί της Λιλ, υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Άγιαξ, Τσέλσι και Βαλένθια στους 7 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.