Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός της Μπάγερν, να γράψουμε ιστορία στην «Αλιάνζ Αρίνα»

Μαρτίνς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός της Μπάγερν, να γράψουμε ιστορία στην «Αλιάνζ Αρίνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2019 18:57
Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι δεν περιμένει μεγάλες αλλαγές από την Μπάγερν στο αυριανό παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Κόβατς, ωστόσο τόνισε ότι οι Βαυαροί θέλουν να αντιδράσουν μετά τη βαριά ήττα από την Άιντραχτ που πλήγωσε τον εγωισμό τους. Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ομάδα του θέλει να γράψει ιστορία στην «Αλιάνζ Αρίνα» και για να το κάνει θα πρέπει να παίξει με ψυχή, συγκέντρωση και να πιάσει τα στάνταρ του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό μετά την αλλαγή προπονητή της Μπάγερν: «Στην πραγματικότητα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο νέος προπονητής δεν είχε αρκετό χρόνο μπροστά του. Η φιλοσοφία της Μπάγερν θα παραμείνει ίδια. Ενδεχομένως θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα ή στο σύστημα. Η φιλοσοφία πιστεύω θα είναι ίδια».

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τον ικανοποίησε παρά την ήττα: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα γιατί χάσαμε. Νιώσαμε πληρότητα γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν αγωνιστικοί και κοιτάξαμε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα. Όμως όταν χάνεις δεν μπορείς να μένεις ικανοποιημένος. Αυτό που ελπίζουμε είναι να έχουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες, παίζουμε εκτός έδρας και η Μπάγερν προέρχεται από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που πλήγωσε τον εγωισμό της. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και το ίδιο καλοί όπως το πρώτο παιχνίδι»Για το αν η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα στοιχεία που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα: «Αν δεν έχουμε εμείς αυτοπεποίθηση και δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας τότε ποιος θα το κάνει; Σίγουρα πιστεύουμε στον εαυτό μας, είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην «Αλιάνζ Αρίνα». Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Να παίξουμε με ψυχή, υπομονή, να είμαστε καλά οργανωμένοι, να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές και να έχουμε ηρεμία στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουμε. Σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια καλή απόδοση που είχαμε στο γήπεδο μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο»

Για το αν θα προσεγγίσει το παιχνίδι όπως με τον Ερυθρό Αστέρα ή αν το μέγεθος του αντιπάλου τον υποχρεώνει να κατέβει με όλα τα βασικά «όπλα»: «Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας μας και του ρόστερ. Οποιοσδήποτε από τους παίκτες που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα έχει μεγάλη αξία. Επιλέγω πάντα τους κατάλληλους παίκτες για τον εκάστοτε αγώνα. Η ενδεκάδα που θα παίξει θα είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη για τον αγώνα. Δεν θα αποκαλύψω τα σχέδια μου, είναι πράγματα που συζητάμε μεταξύ μας. Στο Ρέντη έχουν χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης, έχουμε ένα πολύ υγιές περιβάλλον και δε θέλω να χαθούν οι ισορροπίες»

Για την κατάσταση του Βαλμπουενά και το αν μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα: «Είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί στα αγωνιστικά πλάνα μας. Έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του. Κόντρα στην Ξάνθη δεν ήταν απόλυτα έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, τώρα όμως μετά από 3-4 επιπλέον προπονήσεις είναι πολύ στην κατάσταση της υγείας του και της φυσικής του κατάστασης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.