Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Δεν περιμέναμε ο Μπέιλ να κληθεί στην Εθνική Ουαλίας, δεν είναι έτοιμος να παίξει με εμάς»

Ζιντάν: «Δεν περιμέναμε ο Μπέιλ να κληθεί στην Εθνική Ουαλίας, δεν είναι έτοιμος να παίξει με εμάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2019 14:43
Ο Γκάρεθ Μπέιλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ουαλίας για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, προκαλώντας τις απορίες του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δήλωσε πως ο παίκτης δεν είναι ακόμα ένα έτοιμος να αγωνιστεί με τη Ρεάλ.

Κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Ουαλίας για τα κρίσιμα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Αζερμπαιτζάν και Ουγγαρία συμπεριλήφθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ παρά το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί με την Ρεάλ από το παιχνίδι των Ουαλών με την Κροατία τον περασμένο μήνα. Μετά την επιστροφή του από τις προηγούμενες διεθνείς υποχρεώσεις, ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια, με Μαγιόρκα, Λεγκανές και Μπέτις.

Η επιλογή του Ράιαν Γκιγκς να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μπέιλ προκάλεσε τις απορίες του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος δήλωσε: «Δεν περιμέναμε ο Μπέιλ να παίξει στην Εθνική Ουαλίας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι καν έτοιμος να παίξει με εμάς. Δεν προπονείται καν σωστά. Είναι δικαίωμα της χώρας του να τον καλέσει, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό, όμως δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα. Δεν ξέρω τι συζήτησε με τον Γκιγκς αλλά δεν είναι έτοιμος για να παίξει με εμάς. Η ανησυχία μου έχει να κάνει με το σύλλογο. Θέλει να είναι έτοιμος και να παίξει μαζί μας. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι αγωνιστικά έτοιμοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.