Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Εξαρτάται το μέλλον μας απ’ αυτά τα ματς»

Μαρτίνς: «Εξαρτάται το μέλλον μας απ’ αυτά τα ματς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2019 18:01
Ο Πέδρο Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο της Κράσνονταρ, την οποία χαρακτήρισε πολύ ποιοτική ομάδα και πιο δυνατή επιθετικά σε σχέση με Πλζεν και Μπασακσεχίρ, ενώ τόνισε πως αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον του συλλόγου. Ο ίδιος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενώ σε ερώτηση για τι αποτέλεσμα επιθυμεί, τόνισε νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Τον τρόπο προσέγγισης και εάν αλλάζει η τακτική με δεδομένο ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας σε αντίθεση με τους αγώνες απέναντι σε Πλζεν και Μπασακσεχίρ: Όχι δεν αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης. Σας θυμίζω πως και πέρυσι παίξαμε με την Μπέρνλι πρώτο ματς εντός. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Νομίζουμε πως τα χαρακτηριστικά του γύρου αυτού είναι πολύ όμοια με την Μπασακσεχίρ. Η πρόκριση άλλωστε κρίνεται στα 2 ματς.

Την ομοιότητα των τριών ομάδων που έχει παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός: Η ομοιότητα των τριών είναι πως διεκδικούν τίτλο στις χώρες τους και πως είναι ομάδες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι πως η Κρασνοντάρ είναι πιο δυνατή επιθετικά και ξέρει να επιβάλλεται. Ένα από τα όπλα μας είναι ότι παίζουμε εντός και με τον κόσμο μας αλλά όλοι οι παίκτες ξέρουν την σημασία του αγώνα και πως από αυτό εξαρτάται το μέλλον τους και το μέλλον του συλλόγου.

Την 11άδα του Ολυμπιακού και την πιθανότητα αλλαγών: Δεν συμφωνώ πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μες στην εβδομάδα εκτιμούμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν θέλω να πω κάτι για την 11άδα αλλά μπορεί στην διάρκεια της εβδομάδας να είναι πιο καλός ένας παίκτης και ο αγώνας να απαιτεί τα χαρακτηριστικά ενός άλλου παίκτη.Την έκπληξη που του προκάλεσε η πρόκριση της Κράσνονταρ με κλίμακα από το 1 έως το 10: Δεν θέλω να βάλω κλίμακα ή βαθμό αλλά ξέροντας και τις 2 ομάδες μετά το πρώτο ματς συζητούσαμε ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει και ότι η πρόκριση ήταν ανοιχτή. Έτσι έγινε. Η Κρασνοντάρ έχει πολύ καλό σύνολο, υψηλή ποιότητα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και μία ομάδα που τα κατάφερε και είναι οργανωμένη. Είναι ο Καμπελά και άλλοι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν είναι θέμα ατομικό αλλά θέμα ομάδας και συνόλου. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ καλή ομάδα.

Τον Βαλμπουενά: Στην Πορτογαλία έχουμε μία φράση 'όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος'. Στον Ματιέ ταιριάζει πολύ αυτή η φράση γιατί όσο μεγαλώνει βελτιώνεται. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης.

Την περιπέτεια υγείας του Μπλατ και το ότι η Κρασνοντάρ μπορεί να είναι άπειρη: Καταρχήν εύχομαι στον προπονητή του μπάσκετ να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσει να γυρίσει σε αυτό που αγαπά. Τον έχει ανάγκη η ομάδα και το μπάσκετ. Του στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά. Από την άλλη η Κρασνοντάρ δεν είναι άπειρη ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Μπορεί να είμαστε πιο έμπειροι αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί εάν δεν παιχθούν και τα 2 ματς.

Το ποιο θα είναι το σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς: Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν νίκη χωρίς γκολ. Επαναλαμβάνουμε πως η πρόκριση θα κριθεί σε 2 ματς. Το έδειξε αυτό η Κρασνοντάρ στα προηγούμενα ματς. Έχασε το πρώτο αλλά κέρδισε εκτός έδρας και πέρασε. Θέλουμε αύριο με τον κόσμο μας να νικήσουμε. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και αυτό όμως να γίνει τίποτα δεν θα έχει κριθεί γιατί θα υπάρχει και 2ος αγώνας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.