Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χάνεχεμ: «Ο Πόουσον τα έδωσε όλα υπέρ του Άγιαξ»!

Φαν Χάνεχεμ: «Ο Πόουσον τα έδωσε όλα υπέρ του Άγιαξ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2019 22:43
Για τη διαιτησία του Άγιαξ-ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ολλανδός βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν αρθρογράφος, Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, τονίζοντας πως ο Γκρεγκ Πόουσον σφύριξε όλες τις αποφάσεις υπέρ του «Αίαντα».

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, που στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος στη Φέγενορντ, την Αλκμάαρ και την Ουτρέχτη, αναφέρθηκε μέσω της στήλης του στην ιστοσελίδα «ad.nl» στη διαιτησία του Άγγλου ρέφερι, Γκρεγκ Πόουσον για το παιχνίδι του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ:

«Φυσικά και χάρηκα με την πρόκριση του Άγιαξ και τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια καταλαβαίνω και την απογοήτευση που έχουν οι Έλληνες. Δεν συμβαίνει συχνά στον Άγιαξ να συναντάει τέτοιο διαιτητή στην Ευρώπη, ο οποίος τα έδωσε όλα υπέρ του στο Άμστερνταμ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Ολλανδό σχολιαστή του αγώνα και τα απρεπή σχόλιά του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στην κερκίδα: «Καταλαβαίνω και την ενόχληση που υπάρχει για τα σχόλια του σχολιαστή. Πρέπει να δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι αστείος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.