Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Παρί στο «Όλντ Τράφορντ»

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Παρί στο «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2019 00:22
Τι και αν έπαιζε χωρίς Νεϊμάρ και Καβάνι; Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κιπεμπέ (53’) και Εμπαπέ (60’) τα γκολ, δύο ασίστ ο πρώην «κόκκινος διάβολος» Ντι Μαρία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρέωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη της ήττα με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Οι Παριζιάνοι πήραν τη νίκη με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Καλός ρυθμός αλλά ελάχιστες αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Παρί να είχε φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, στην επανάληψη η ομάδα του Τόμας Τούχελ καθάρισε το ματς μέσα σε επτά λεπτά. Το 1-0 έγινε στο 53’, όταν μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία, ο Κιπεμπέ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και νίκησε τον Ντε Χέα. Επτά λεπτά μετά ο Αργεντινός έδωσε πάρε-βάλε στον Εμπαπέ και αυτός με κοντινό πλασέ διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Η Παρί συνέχισε να πιέζει, σπαταλώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με Εμπαπέ (63’) και Μπερνάτ (64’) για ένα τρίτο τέρμα. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απαντήσει και μάλιστα στο φινάλε έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Πογκμπά, ο οποίος δεν θα παίξει στη ρεβάνς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.