Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό»… Ευρώπης ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό»… Ευρώπης ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2019 23:10
Ο Άρης με καταιγιστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, ξεφεύγοντας με +4 από τον Παναθηναϊκό

Την 3η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Θεσσαλονικείς ξέφυγαν με +4 από τον 6ο Παναθηναϊκό και ελπίζουν για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε ως αντίπαλος στην Τρίπολη και είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Ο Λάρσον με ωραίο βολέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9’, ενώ λίγο πριν το ημίωρο ο Ντιγκινί έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Μανιάς και Βαλιέντε είχαν σημαντικές στιγμές για να μειώσουν, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Τόνσο σημάδεψε το δοκάρι και ο Γκαρσία στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στην επανάληψη οι «κίτρινοι» διαφύλαξαν με σχετική άνεση το υπέρ τους σκορ και έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο από την Τρίπολη.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.