Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2019 00:19
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Καμπ Νου» και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Βάθκεθ (6’) και Μάλκομ (57’) οι σκόρερ.

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν είχε νικητή (1-1), με τους Μαδριλένους να παίρνουν μικρό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στις 27 του μήνα.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, αφού στο 6’ ο Βάθκεθ σκόραρε εξ επαφής μετά από γύρισμα του Μπενζεμά. Η Μπαρτσελόνα που παρατάχθηκε χωρίς τον Μέσι στο αρχικό σχήμα, «άγγιξε» την ισοφάριση στο 32’ έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Ράκιτιτς ενώ στο 35’ ο Νάβας «έβγαλε» το πλασέ του Σουάρες. Το γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Μετά από φάση διαρκείας στο 57’, ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάλκομ βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Ο Μέσι πέρασε στο ματς στο 63’, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική. Αντίθετα η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέιλ στο 82’ όμως το σουτ του Ουαλού σταμάτησε στον Σεμέδο. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.