Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+1’ ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+1’ ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2019 21:34
Με γκολ του Σταυρόπουλου στο 90+1’, ο Πανιώνιος κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΟΚ στη Νεα Σμύρνη και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Προηγήθηκαν με Σβιντέρσκι (57’) οι Θεσσαλονικείς, απάντησε ο Ντουρμισάι (74’).

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην Νεα Σμύρνη και το πλήρωσε. Ο Πανιώνιος έφερε… τούμπα το ματς και κέρδισε με 2-1 τους Θεσσαλονικείς, αποκτώντας έτσι μικρό προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος», που είχε στο βασικό σχήμα τους νεοαποκτηθέντες Ίνγκασον και Φερέιρα, ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι κυλούσε σε χαμηλό τέμπο μέχρι το 57’ αφού σε εκείνο το σημείο ο Κότνικ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Σβιντέρσκι από κοντά δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία για το 0-1.

Ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να βγει μπροστά και στην πρώτη του τελική κατάφερε να ισοφαρίσει (74’). Ο Τσιλούλης από δεξιά απέφυγε τον Γιαννούλη, έκανε το γύρισμα και ο Ντουρμισάι στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90+3’. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Πασχαλάκης έκανε λάθος έξοδο και ο Σταυρόπουλος από κοντά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.