Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2019 22:53
Ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε από τη γρήγορη αποβολή του Ζαμπά (32’) και απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) από την έδρα της ΑΕΚ, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα. Μαουρίτσιο (10’) και Πόνσε (74’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί το αήττητο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα και είχε την πρώτη καλή στιγμή με δυνατό σουτ του Λιβάγια (5’). Ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία, όταν στο 10’ όταν ο Ελ Καντουρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βαρέλα νίκησε στον αέρα τον Τσιγκρίνσκι και ο Μαουρίτσιο νίκησε τον Μπάρκα εξ επαφής.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 21’ ζήτησαν πέναλτι και την αποβολή του Κρέσπο για χέρι στην περιοχή. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 32’, καθώς ο Λέο Ζαμπά αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη μέσα σε λίγα λεπτά. Η ΑΕΚ πήρε τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε με τις αλλαγές του Ουζουνίδη, αφού οι παίκτες των φιλοξενούμενων «καθάριζαν» με σχετική άνεση όλες τις φάσεις. Ωστόσο, στο 74’΄ο Λιβάγια έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Πόνσε με άψογη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή, αλλά ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε αλύγιστος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.