Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2019 22:04
Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία στην Τούμπα για να παίξει το τελευταίο χαρτί τίτλου.

Ο Ολυμπιακός παρά την απουσία του Φορτούνη, ισοπέδωσε με 4-0 τον Πανιώνιο στο Φάληρο και έκανε το 6x6 στο πρωτάθλημα πριν το ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν προσωρινά στο -5 από την κορυφή και περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον το αυριανό (3/2) ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και δημιούργησε ευκαιρίες με Λάζαρο και Γκερέρο, όμως ο Κότνικ με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος «άγγιξε» το 0-1 στο 10ο λεπτό όμως ο Καμαρά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Σα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος, με τη διαφορά ότι η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 68’ ο Τοροσίδης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Χασάν με πλασέ στην κίνηση έλυσε το γόρδιο δεσμό. Επτά λεπτά μετά ο Γκερέρο σκόραρε με δυνατή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κούτρη, ενώ στο 79’ ο Λάζαρος βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσιλούλη

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86’ ο Βούκοβιτς, σκοράροντας με υπέροχο γυριστό για το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.