Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με σούπερ Φορτούνη για τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με σούπερ Φορτούνη για τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2019 21:47
Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη (χατ-τρικ) ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 4-0 την ΑΕΛ στο Φάληρο, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ο Μασούρας το άλλο γκολ.

Διεκδικήστε 9 διπλά εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Πανιώνιος (2/2)!

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 4-0 τους «βυσσινί» και μείωσαν ξανά στο -8 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ποντένσε και Φορτούνη, ωστόσο το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 8’, ο Νάτχο έβγαλε εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση για τον Μασούρα, ο οποίος με εξαιρετικό κοντρόλ και όμορφο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 2-0 ήρθε στο 16’ με τον Φορτούνη να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μιράντα. Ο Έλληνας άσος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 44’ έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Γκερέρο, ενώ στο 75’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ νικώντας σε τετ-α-τετ τον Κρίστινσον. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 τελικές, 10 εκ των οποίων εντός εστίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.