Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» πεντάδας για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» πεντάδας για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2019 21:17
Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου 35 λεπτά, έφυγε με τη νίκη με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στην πεντάδα.

Όπως στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2019. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με γκολ του Μπουζούκη και ξέφυγαν προσωρινά με +3 στην 5η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα ωστόσο με εξαίρεση μια γυριστή κεφαλιά του Μαλή στο 28’ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Διούδη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός, αφού στο 32’ ο Χατζηγιοβάνης πέρασε κάθετα στον Μακέντα, αυτός έβγαλε παράλληλη πάσα στον Μπουζούκη κι αυτός έσπρωξε τη μπάλα στην κενή εστία για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τραιανού Δέλλα περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή, κάτι που δεν άλλαξε ούτε μετά την αποβολή του Κάτσε στο 59’. Ο Παναθηναϊκός διαφύλαξε με σχετική άνεση το υπέρ του σκορ και έφυγε με σπουδαία νίκη από το Αγρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.