Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο φινάλε η Γιουνάιτεντ, ξέφυγε η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο φινάλε η Γιουνάιτεντ, ξέφυγε η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2019 00:28
Με δύο γκολ στο 87’ και στο 90+2’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι (2-2) αλλά την ίδια ώρα είδε την Άρσεναλ να ξεφεύγει με +2 μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Κάρντιφ.

Το νικηφόρο σερί του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σταμάτησε στα 8 παιχνίδια, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με την Μπέρνλι, το τελικό 2-2 στο «Όλντ Τράφορντ» μοιάζει με νίκη.

Η Μπέρνλι άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήρε αυτή το προβάδισμα με τον Μπαρνς (51’) σε φάση που ξεκίνησε από τραγικό λάθος του Περέιρα. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 81’ ο Γουντ έκανε το 0-2, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στους «κλάρετς».

Κι όμως, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να σώσει την παρτίδα. Ένα πέναλτι του Πογκμπά στο 87’ και το κοντινό πλασέ του Λίντελοφ στο 90+2’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 και γλίτωσαν τους γηπεδούχους από τα χειρότερα.

Την ήττα της Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κάρντιφ στο Λονδίνο και ξέφυγε με +2 από τους «κόκκινους διαβόλους» στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα.

Ομπαμεγιάνγκ με πέναλτι (66’) και Λακαζέτ με διαγώνιο σουτ (83’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κανονιέρηδες», με την Κάρντιφ να μειώνει στις καθυστερήσεις με όμορφο τελείωμα του Μέντεζ-Λαΐνγκ. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό τη σκιά του αγνοούμενου Σίλα




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.