Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Changelog: Τα τελευταία νέα του Agones.gr

Changelog: Τα τελευταία νέα του Agones.gr

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2019 22:14
Το Agones.gr προχωράει σε μια σειρά αναβαθμίσεων με στόχο την ποιοτικότερη ενημέρωση, πλοήγηση και εξυπηρέτηση των χρηστών. Μέσω αυτής της στήλης μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για όλες τις βελτιώσεις, τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία που προσθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά όλα τα καινούργια πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο Agones.gr μετά τη νέα αναβάθμιση (29/1/19):

Αναζήτηση ομάδας/κωδικού στο κουπόνι

Η τελευταία προσθήκη στο κουπόνι του στοιχήματος είναι το φίλτρο αναζήτησης αγώνων. Πλέον μπορείτε να πληκτρολογείτε στο σχετικό πλαίσιο το όνομα μιας εκ των δύο ομάδων ή τον κωδικό ΟΠΑΠ και στο κουπόνι θα εμφανίζεται αυτόματα ο αγώνας που αναζητείτε.

Τζίροι

Στην στήλη Τζίροι έχετε πλέον τη δυνατότητα να βλέπετε τους στοιχηματικους τζίρους που παίζονται στα παιχνίδια της ημέρας από το ανταλλακτήριο της Betfair. Στους πίνακες των τζίρων εμφανίζονται τα ποσά που έχουν παιχτεί ανά συγκεκριμένο σημείο (1-Χ-2) καθώς και στα Over/Under. Σε πιο έντονο χρώμα εμφανίζονται τα σημεία που έχουν πάρει μεγάλο παιχνίδι. Οι πίνακες ανανεώνονται αυτόματα με μικρή καθυστέρηση.

Προγνωστικά

Πρόσφατα, ανανεώσαμε τη στήλη Προγνωστικά. Σ’ αυτή μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τις προτάσεις των Top N (100, 200, 500, 1000) χρηστών με την καλύτερη επίδοση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και συνολικά, τις προβλέψεις των παικτών που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ανά σημείο, όπως και το καθημερινό παιχνίδι των Top User. Στο τέλος της ημέρας γίνεται το καθιερωμένο… ταμείο.

Top Facts

Στη στήλη Προγνωστικά προστέθηκε η ενότητα Top Facts, στην οποία παρέχονται χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για τα παιχνίδια της ημέρας. Ποια ομάδα έχει το καλύτερο εντός έδρας σερί; Ποια σκοράρει με το… σταγονόμετρο; Ποια αγνοεί την ήττα εκτός έδρας εδώ και δύο μήνες; Όλα με ένα κλικ εδώ.

*η συγκεκριμένη ενότητα αναπτύσσεται και ενισχύεται συνεχώς με στατιστικά στοιχεία

Ψηφοφορία: Αφαίρεση 7+ γκολ

Λάβαμε υπόψη τα σχόλια σας και αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε για την ώρα την επιλογή «7+ γκολ» από τη ψηφοφορία των αγώνων του κουπονιού. Παρότι αναγνωρίζουμε ότι και ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού περιλαμβάνει στρατηγική, παρατηρήθηκε σημαντικός αριθμός χρηστών που ψήφιζε κατ εξακολούθηση 7+ γκολ σε μεγάλη μερίδα αγώνων του κουπονιού με στόχο την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις των Top Users. Σε περίπτωση αποτυχίας οι περισσότεροι εξ αυτών μηδένιζαν το σκορ τους και ξεκινούσαν από την αρχή.

Θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού δεν είναι ρεαλιστικός από την πλειοψηφία και θέλοντας να επιβραβεύουμε το στοχευμένο παιχνίδι, προβήκαμε στη απόφαση να αφαιρέσουμε για την ώρα την επιλογή «7+ γκολ». Με αυτή την αφορμή, θέλουμε να ενημερώσουμε τους χρήστες πως δουλεύουμε πάνω στη βελτίωση του συστήματος ψήφισης των αγώνων αλλά και των ατομικών στατιστικών κάθε παίκτη.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας είτε με μήνυμα στο λογαριασμό «Admin» ή με σχόλιο από κάτω

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.