Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με… υπογραφή Ποντένσε

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με… υπογραφή Ποντένσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2019 23:52
Με πρωταγωνιστή τον Ποντένσε (2 γκολ) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αγχωθεί επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς «φρέσκαρε» την ομάδα πραγματοποιώντας 7 αλλαγές, οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν σοβαροί και αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς την πρόκριση. Το 1-0 ήρθε στο 29’, με τον Ποντένσε να σκοράρει με πλασέ αξιοποιώντας την εξαιρετική κάθετη πάσα του Νάτχο.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και στο ξεκίνημα της επανάληψης «καθάρισαν» το ματς με τα όμορφα γκολ των Χασάν (52') και Ποντένσε (61'). Ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις γρήγορες αλλαγές, δίνοντας χρόνο και στον Σολδάνο, όμως στο 72’ είδε τον Μπουχαλάκη να αποχωρεί με τραυματισμό. Δικαίωμα αλλαγής δεν υπήρχε και οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Η Ξάνθη μείωσε στο 75’ με πέναλτι του Μπρίτο, αλλά μέχρι εκεί. Το 3-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση για τα προημιτελικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Νάτχο, Φορτούνης (58' Λάζαρος), Γκιγιέρμε (55' Μπουχαλάκης), Γ. Μασούρας, Χασάν, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης και Ποντένσε (64' Σολδάνο).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς (46' Μπαριέντος), Κασάδο, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς (56' λ.τρ. Σοφιάν Καντά), Κάστρο (68' Ντιρεστάμ), Μπαξεβανίδης, Φουρτάδο, Καμαρά και Σιλά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.