Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με περίπατο η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με περίπατο η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2019 23:29
Η ΑΕΚ κέρδισε με το εμφατικό 5-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Γκάλο (21’), Κρίστισιτς (28’), Μάνταλος (57’ πεν.) και Λιβάγια (78’, 82’) οι σκόρερ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» διέλυσε με 5-0 την ομάδα της Football League και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το χορό των γκολ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Γκάλο, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0. Τη σκυτάλη πήρε ο Κρίστισιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα με όμορφο σουτ εκτός περιοχής (28’) και σκόραρε στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα της «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν ρυθμούς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο 57’ ο Μάνταλος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπογιέ, ενώ στο 78’ ο Λιβάγια σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Κροάτης δεν έμεινε εκεί, αφού στο 82’ βρήκε δίχτυα με διπλή προσπάθεια, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Για 3ο σερί παιχνίδι ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με 3-5-2 και η ΑΕΚ μετράει ισάριθμες νίκες με 13-0 τέρματα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.