Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέος περίπατος για ΑΕΚ, με πέναλτι-φάντασμα η Ξάνθη (video)

Σούπερ Λιγκ: Νέος περίπατος για ΑΕΚ, με πέναλτι-φάντασμα η Ξάνθη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2019 23:57
Με τρία γκολ σε 11 λεπτά, η ΑΕΚ κέρδισε με το εμφατικό 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα του Ατρόμητου στη Ξάνθη (2-1).

Εντυπωσιακά έχει μπει στο 2019 η ΑΕΚ. Μετά την τεσσάρα στα Γιάνεννα, η «Ένωση» κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, «καθαρίζοντας» το ματς με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 9’ ο Λιβάγια βρήκε δίχτυα με το σώμα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, ενώ στο 11’ ο Αλεφ σκόραρε εξ επαφής μετά από κεφαλιά-πάσα του Τσιγκρίνσκι. Τα πάντα τελείωσαν στο 19’, με τον Πόνσε να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μουνάφο.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να δοθούν κόκκινες κάρτες σε Μάνταλο και Μανιά, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης δε δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ για χέρι του Μουνάφο.

Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πέρασε στην 3η θέση με 30 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Ξάνθης, έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σκουλά. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 5’ με γκολ του Κουλούρη έπειτα από πάσα «πάρε-βάλε» του Βασιλακάκη, όμως στη συνέχεια οι Ακρίτες ανέβασαν την απόδοση τους και στο 35’ ισοφάρισαν με τον Ντουρίτσκοβιτς σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 58’. Ο Κάστρο έπεσε εντελώς μόνος του μέσα στην περιοχή, χωρίς να τον ακουμπήσει κάποιος, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο παίκτης που κέρδισε το σφύριγμα έκανε το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Ξάνθη να πιάνει Άρη και Παναθηναϊκό στην 5η θέση με 23 βαθμούς.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.