Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χείμαρρος ο Σάρι: «Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν κίνητρο αυτοί οι παίκτες»

Χείμαρρος ο Σάρι: «Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν κίνητρο αυτοί οι παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2019 02:29
Ο Μαουρίτσιο Σάρι τα έχωσε στους παίκτες του μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεαλ (2-0), αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αυτό το γκρουπ παικτών είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει κίνητρο».

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και είδε την αντίπαλο της –αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- να την πλησιάζουν στο -3 από την τριάδα.

Μετά το παιχνίδι, ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του για την άνευρη εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι:

«Είμαι πραγματικά θυμωμένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς. Είναι μία προσέγγιση που εγώ δεν μπορώ να δεχτώ. Θέλω να μιλήσω στη μητρική μου γλώσσα, την ιταλική, γιατί θέλω να στείλω μήνυμα στους παίκτες μου και θέλω το μήνυμά μου να είναι ξεκάθαρο.

Οφείλω να πω ότι είμαι απίστευτα θυμωμένος. Αυτή η ήττα ήρθε λόγω της νοοτροπίας μας, αυτό ήταν που έφταιγε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν κίνητρο αυτοί οι παίκτες.

Δεν είναι μια ομάδα που θα φημίζεται για τις ικανότητες της να μάχεται στα παιχνίδια. Όμως, χρειάζεται να γίνουμε μια ομάδα ικανή να προσαρμόζεται στα παιχνίδια, πιθανότατα να υποφέρει για 10-15 λεπτά αλλά μετά να παίζει το δικό της ποδόσφαιρο.

Θέλω να μιλήσω σε όλους τους παίκτες και αν κάποιος από αυτούς δεν έχει τη σωστή νοοτροπία, τότε θα χρειαστεί να φύγει. Εγώ είμαι αυτός που ευθύνεται για τους παίκτες και είναι σημαντικό να έχουν τη σωστή συμπεριφορά. Αν δεν μπορούν, τότε ίσως δεν θα πρέπει να παίζουν σε αυτό το επίπεδο
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.