Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Τσεχ!

Τέλος εποχής: Αποσύρεται ο Τσεχ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2019 16:22
Ο Πετρ Τσεχ ανακοίνωσε επίσημα πως με την ολοκλήρωση της σεζόν θα βάλει τέλος στην 20χρονη καριέρα του. «Αισθάνομαι ότι έχω πετύχει όλα όσα στόχευσα και ονειρεύτηκα» ανέφερε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες της εποχής του, ο Πετρ Τσεχ, ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του ολοκληρώνοντας την καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 36χρονος Τσέχος γκολκίπερ έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Τσέλσι (2004-15), κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Κομιούνιτι Σίλντ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τον ερχομό του Τιμπό Κουρτουά στους «μπλε», μετακόμισε στην Άρσεναλ, όπου κατέκτησε άλλο ένα Κύπελλο Αγγλίας καθώς και δύο Κομιούνιτι Σίλντ, όλα με αντίπαλο την πρώην ομάδα του!

Αποσύρεται, έχοντας τα περισσότερα clean sheets (202) στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η τρέχουσα, είναι η 20η μου σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχουν περάσει 20 χρόνια από την εποχή που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Αισθάνομαι πως είναι η σωστή στιγμή να ανακοινώσω ότι θ' αποσυρθώ στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Έχοντας παίξει 15 χρονιές στην Premier League και έχοντας κερδίσει κάθε τρόπαιο που έχω διεκδικήσει, αισθάνομαι ότι έχω πετύχει τα πάντα απ' όσα είχα στοχεύσει. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την Άρσεναλ και μακάρι να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο φέτος. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η ζωή μακριά από τον αγωνιστικό χώρο...» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.