Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μάρτιν Ο' Νιλ ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μάρτιν Ο' Νιλ ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2019 13:35
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρτιν Ο' Νιλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Βορειοϊρλανδό να αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Άιτορ Καράνκα, η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε την πρόσληψη του Μάρτιν Ο’ Νιλ.

Στην επίσημη ανακοίνωση, η Φόρεστ καλωσορίζει τον 66χρονο τεχνικό πίσω στο σπίτι του, καθώς ο Ο'Νιλ ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για δέκα χρόνια, πανηγυρίζοντας και τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το 1979 και το 1980 υπό τις οδηγίες του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ.

Πρόκειται για μια πρόσληψη προπονητή που χαίρει μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο και ηρέμησε το δυναμιτισμένο κλίμα των προηγούμενων ημερών, αφού τα μηνύματα οργής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του τρόπου που διοικεί τον σύλλογο άρχισαν να πέφτουν βροχή στα social media μετά την αποχώρηση του Καράνκα και κυρίως μετά την ήττα από την Ρέντινγκ που έφεραν την ομάδα στην 9η θέση της Τσάμπιονσιπ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.