Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός (video)

Ανακοίνωσε Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2019 15:16
Την απόκτηση του Αντμίρ Μπαΐροβιτς ανακοίνωσε επίσημα ο Παναιτωλικός, με τον Σουηδό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Τον αντικαταστάτη του Αλχασάν Καμάρα βρήκε στο πρόσωπο του Αντμίρ Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για τον 23χρονο σέντερ φορ της Γκέλφε, που πέρσι σημείωσε 8 γκολ σε 22 ματς με τη φανέλα της.

Ο Σουηδός έμεινε ελεύθερος από τη σουηδική ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Εστερ (34/9), Λιουνσγκίλε (33/7), Τρολχατάν (27/8), ενώ τη σεζόν 2014/15, σε ηλικία 16 ετών, βρέθηκε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ναϊμέγκεν.

Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Σουηδού επιθετικού:

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2020. Ο 23χρονος Σουηδός επιθετικός επέλεξε τον αριθμό 9 για τη φανέλα του.

Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου τόνισε: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα μια τέτοια καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα δουλέψω για να ανταποδώσω βοηθώντας την ομάδα, πετυχαίνοντας γκολ και ικανοποιώντας τους φιλάθλους του Παναιτωλικού».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.