Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τον «έπνιξε» στο… βούρκο (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Τον «έπνιξε» στο… βούρκο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2019 22:07
Η Λαμία κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στη… λασπομαχία του ΔΑΚ και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Μπαράλες (53’) το γκολ των γηπεδούχων, δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες για τους «πράσινους».

Πέρσι ήταν τα… χιόνια, φέτος η βροχή! Η Λαμία με γκολ του Μπαράλες κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ και έβαλε σε μπελάδες τους «πράσινους» εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε ποδόσφαιρο αλλά… πόλο. Η μπάλα κολλούσε διαρκώς στα νερά που είχαν μαζευτεί σε διάφορα σημεία του γηπέδου και οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να ανταλλάξουν περισσότερες από δύο πάσες χωρίς πρόβλημα. Ενδεικτική η φάση στο 11ο λεπτό, με τον Επστάιν να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Διούδη, αλλά λόγω του νερού που είχε ο αγωνιστικός χώρος δεν χτύπησε καλά τη μπάλα, η οποία πέρασε αρκετά μέτρα έξω.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 38’. Ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το φάουλ με τον Κουρμπέλη να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαντή. Εν συνεχεία ο Πούγγουρας είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) , η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τόμας από τον Πούγγουρα. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, η ομάδα του Μάκη Χάβου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 63’, αλλά ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Δημούτσου.

Η συνέχεια άνηκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κέρδισε μέτρα και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 74’ ο Αντέτζο έκοψε στη γραμμή το σουτ του Βέργου από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 86’ ο Κατσίκας έπεσε στα πόδια του Χατζηγιοβάνη και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση. Ένα λεπτό αργότερα ο άσος του Παναθηναϊκού έχασε το… άχαστο από τη μικρή περιοχή και το 1-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.