Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

Μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2019 19:41
Τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα φοράει ο Τάσος Μπακασέτας, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

ΑΕΚ και Τάσος Μπακασέτας συνεχίζουν μαζί για άλλα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/1) στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής άσος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2016 από τον Πανιώνιο και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια, στην πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League και στην πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ συνολικά 88 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 18 τέρματα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας:


Για τα αισθήματά του μετά την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Ήταν στόχο μου όταν ήρθα να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να γίνω βασικός στέλεχος της ομάδας. Φαίνεται πώς ό,τι έχει να κάνει με εμένα και την ΑΕΚ γίνεται σίριαλ. Το ίδιο συνέβη και όταν ήρθα από τον Πανιώνιο. Είμαι εδώ που ήθελα να μείνω από την αρχή. Θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου, τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό στα Σπάτα και όλους τους προπονητές μου. Δεν θέλω να μιλάω για το τι θα κάνω από ‘δω και πέρα. Δεν έχω κάποιο παράπονο ή αμφιβολία, τα πάντα θα τα δούμε στο γήπεδο». Για τους προσωπικούς του στόχους και το γεγονός ότι έμεινε εκτός αγώνων: «Οι προσωπικοί στόχοι δεν αλλάζουν. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να είσαι πρωταθλητής και να παίζεις στο Champions League. Πρέπει να μπορέσουμε να φέρουμε την ΑΕΚ στο επίπεδο που της αρμόζει, όπως κάναμε την προηγούμενη χρονιά».

Για το πώς έγινε η ανατροπή στην υπόθεσή του: «Ήταν πολύ δύσκολο αυτό το διάστημα αλλά ποτέ δεν απέκλεισα μέσα μου το να μείνω στην ομάδα. Πάντα πίστευα ότι στο τέλος θα γίνει κάτι και θα μείνω, θα αλλάξει αυτό που έγινε γιατί τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά από το πώς γράφτηκαν. Με βοήθησε πολύ ο κ. Δημητριάδης και τον ευχαριστώ πολύ, όχι μόνο τώρα, είχε κερδίσει τον σεβασμό μου την πρώτη χρονιά όταν δεν έκανα απολύτως τίποτα από τα όσα περίμενε ο κόσμος και οι άνθρωποι της ομάδας από εμένα αλλά με βοήθησε πολύ και αυτό το εκτιμώ βαθύτατα.

Δεν είχα μιλήσει μέχρι πρόσφατα με τον πρόεδρο και αυτό ήταν κάτι που μου έδινε ελπίδες να μείνω στην ομάδα. Είναι διαφορετικό να μιλάς με τον πρόεδρο μιας ομάδας και από την στιγμή που ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολο να ολοκληρωθεί το θέμα της ανανέωσής μου».

Για το γεγονός ότι θα παίξει με την ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»: «Το να παίξω στο καινούργιο γήπεδο είναι ένα όνειρο για μένα. Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα και ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα. Το περιμένω πώς και πώς».

Για το πότε θα επιστρέψει στα παιχνίδια: «Το καλό ήταν ότι δεν μέναμε έξω όλοι οι παίκτες, να τρέχουμε μόνοι μας. Σίγουρα λείπει ο ρυθμός από την έλλειψη παιχνιδιών, αλλά θα κρίνει ο προπονητής πότε θα μπορέσω να επανέλθω».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω να πω κάτι ακόμα. Eυχαριστώ πολύ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Μετά τα όσα έγιναν στην αρχή ειλικρινά δεν περίμενα τόσο μεγάλη στήριξη αλλά στάθηκε δίπλα μου από την αρχή παρά τα όσα άσχημα πράγματα προηγήθηκαν και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τώρα πρέπει να προσπαθήσω να τους ευχαριστήσω και μέσα στο γήπεδο για την στήριξή τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.