Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «αντίο» του Πρίγιοβιτς: «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ ο ΠΑΟΚ»

Το «αντίο» του Πρίγιοβιτς: «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2019 15:18
Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Instagram ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι όμως και την οικογένεια Σαββίδη.

Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ είναι και επίσημα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά τις ανακοινώσεις, ο 28χρονος ευχαρίστησε την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι όμως και τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

Αναλυτικά το «αντίο» του Πρίγιοβιτς στους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.