Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με σούπερ Κουλούρη ο Ατρόμητος (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με σούπερ Κουλούρη ο Ατρόμητος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2019 19:01
Με χατ-τρικ του Κουλούρη, ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και βρίσκεται από τώρα στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε προσωπικό σόου του Δημήτρη Κουλούρη εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «16» του Κυπέλλου. Με τον Έλληνα φορ να σκοράρει 3 γκολ και να φτάνει ήδη τα 17 στη σεζόν (σε 18 ματς) οι Περιστεριώτες πήραν εκτός έδρας νίκη με 3-0 και «σφράγισαν» ουσιαστικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα, απείλησε στο 12’ με πλασέ του Μούγιακιτς και στο 25’ κέρδισε πέναλτι μετά από άσχημο μαρκάρισμα του Κονέ στον Μάντσον. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 0-1 στον πίνακα του σκορ.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με τον Κουλούρη να «χτυπά» ξανά στο 62’. Μετά από αντεπίθεση, ο Ενσικουλού νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Βάσιτς αλλά ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Έλληνας φορ δεν έμεινε εκεί, αφού στο 70’ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Μάντσον και με όμορφη λόμπα, «κρέμασε» τον πορτιέρο του Απόλλωνα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.