Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ξάνθη και Ολυμπιακό

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ξάνθη και Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2019 20:35
Ξάνθη και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Πηγάδια και η πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22/1. Δύο δοκάρια είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν είχε σκορ η πρώτη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 στα Πηγάδια και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα και στο 11’ «άγγιξε» το 0-1 έχοντας δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αδυνατούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά και τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς τελική εντός εστίας. Η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο 20λεπτο και είχε δύο καλά μακρινά σουτ με Καμαρά και Μπρίτο αλλά ο Σα αντέδρασε σωστά.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή αλλά όχι τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ξάνθης. Εξαίρεση αποτέλεσε η φάση στο 58ο λεπτό, με τον Φορτούνη να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά σε σέντρα του Τοροσίδη. Η Ξάνθη απάντησε στο 78’ με ένα σουτ του Κοβάσεβιτς που έφυγε λίγο άουτ και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Καβάτσεβιτς (90+1’ Αλμεϊδα), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (59' Μπαριέντος), Μπρίτο (85' Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτινς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (68' Νάτχο), Φορτούνης, Ναουέλ, Φετφατζίδης (61' Μασούρας), Γκερέρο (74' Χασάν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.