Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εντός έδρας απώλεια για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εντός έδρας απώλεια για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2019 00:26
Η λαβωμένη Τσέλσι «κόλλησε» στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και γνώρισε ακόμα μια βαθμολογική απώλεια. Δικαιολογημένα παράπονα για γκολ του Μοράτα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Την 5η φετινή βαθμολογική απώλεια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» γνώρισε η Τσέλσι, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον, προβληματίζοντας με την απόδοση της. Έτσι, οι «μπλε» βρέθηκαν μόλις στο +3 από την 5η Άρσεναλ αλλά και στο +6 από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ζιρού, Πέδρο, Κόβατσιτς και Οντόι, ενώ στο πρώτο μέρος έχασε με τραυματισμό και τον Γουίλιαν, μένοντας χωρίς λύσεις στα άκρα. Αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, ωστόσο αυτή ήταν φλύαρη, αφού η Σαουθάμπτον έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας και έκλεινε όλους τους χώρους. Μια αδύναμη κεφαλιά του Μοράτα (11’) και ένα κακό τελείωμα του Αζάρ από πλεονεκτική θέση ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις των «μπλε» στα πρώτα 45 λεπτά.

Η είσοδος του φευγάτου Φάμπρεγκας αντί του αρνητικού Ζορζίνιο βοήθησε την Τσέλσι, η οποία στο 70’ βρήκε δίχτυα με τον Μοράτα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 90’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλόνσο αλλά ο Ισπανός έπεσε μάλλον εύκολα. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «μπλε» δεν κατάφεραν να σκοράρουν για 2ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, κάτι που είχε να συμβεί από το Νοέμβριο του 2012.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.