Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Μελισσανίδης: «Να γυαλίζει ξανά το μάτι σας»!

Μελισσανίδης: «Να γυαλίζει ξανά το μάτι σας»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2019 21:11
Μαζί με τις ευχές για το 2019, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εν όψει του δεύτερου γύρου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μαζί με τις ευχές για το νέο έτος, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» τους ζήτησε να «γυαλίζει το μάτι» τους στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα τους είπε «Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.

Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ό,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!».

Στη συνέχεια είχε χειραψία με όλους τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου και αποχώρησε λίγο πριν τελειώσει το πρόγραμμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.