Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες πριν τον τελικό η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες πριν τον τελικό η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2018 18:32
Μετά από δύο «κολλητές» ήττες η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις» και διατηρήθηκε στο -7 από την Λίβερπουλ πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Έτιχαντ».

Και τώρα οι δύο τους! Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 της Σαουθάμπτον και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής (3/1) με την Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 10’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μαχρέζ και Μπερνάρντο Σίλβα συνεργάστηκαν όμορφο, με τον δεύτερο να δίνει πάρε-βάλε στον Νταβίντ Σίλβα για το 0-1.

Η Σαουθάμπτον δεν πτοήθηκε και στο 37’ έφερε το σκορ στα ίσια με όμορφο σουτ του Χόιμπιεργκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζιτσένκο. Κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 45' το γύρισμα του Στέρλινγκ από δεξιά βρήκε στον Γουόρντ-Πράουζ και πήγε στα δίχτυα για το 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζιτσένκο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Αγκουέρο κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-3.

Στην επανάληψη η Σίτι διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ, ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές όπως το δοκάρι του Αγκουέρο (59’) ή το χαμένο τετ-α-τετ του Μαχρέζ (80’) για ένα τέταρτο τέρμα. Στο 85’ η Σαουθάμπτον έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χόιμπιεργκ για σκληρό μαρκάρισμα στον Φερναντίνιο και το 1-3 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα. Η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε στο -7 τη διαφορά από την κορυφή και πλέον ετοιμάζεται για παιχνίδι τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.