Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ έριξε εξάρα στην Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ έριξε εξάρα στην Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2018 22:53
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Τότεναμ διέλυσε με 6-2 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Ποιος είδε την Τότεναμ και δεν την φοβήθηκε! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο διέλυσε με 6-2 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή, μειώνοντας παράλληλα στους -2 τη διαφορά από την 2η Μάντσεστερ Σίτι. Στα αξιοσημείωτα πως οι «πετεινοί» πέτυχαν 5+ γκολ για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2017 , όταν το είχαν κάνει με την Χαλ που είχε στον πάγκο τον σημερινό τεχνικό της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα.

Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 21’ με κοντινό πλασέ του Γουόλκοτ, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους γηπεδούχους. Στο 27’ ο Σον εκμεταλλεύτηκε την τραγική συνεννόηση των Ζουμά-Πίκφορντ και με σουτ από δύσκολη γωνία έκανε το 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 35’ ο Ντέλε Άλι με όμορφο τελείωμα εντός περιοχής, ενώ στο 42’ ο Κέιν έκανε το 1-3, σκοράροντας σε κενή εστία έπειτα από το απευθείας φάουλ του Τρίπιερ που κατέληξε στο δοκάρι.

Η «βροχή» των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στο 47’ ο Έρικσεν σκόραρε με τρομερό τεχνικό βολέ για το 1-4, ενώ η Έβερτον μείωσε στο 51’ με όμορφη ενέργεια και τελείωμα του Σίγκουρντσον. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σον έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Πίκφορντ για το 2-5, ενώ στο 74' ο Ν. Κορεάτης «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κέιν, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.