Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Αρμένακας

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Αρμένακας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2018 22:36
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος τα βρήκε με τους «πράσινους» και θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάνος Αρμενάκας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που το περασμένο διάστημα δοκιμάστηκε από το «τριφύλλι», έπεισε τον Γιώργο Δώνη και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με τον σύλλογο.

Γεννήθηκε στο Νιούπορτ των Η.Π.Α. αλλά σε πολύ μικρή ηλικία η οικογένειά του μετακόμισε στην Αυστραλία, όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Σίνδεϊ Ολύμπικ. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και το 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπρέσια.

Ακολούθησε η Γουότφορντ και κατόπιν η Ουντινέζε, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών. Έτσι, έγινε ο νεότερος Αυστραλός παίκτης που κατάφερε κάτι τέτοιο σε ομάδα που αγωνίζεται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα, μετρώντας 10 γκολ σε 51 παιχνίδια ενώ είχε και ένα μικρό πέρασμα από τη Β' κατηγορία του Βελγίου με την Τούμπιζε.

Την ίδια περίοδο έγινε διεθνής τόσο με την Κ17 της Ελλάδας (δύο συμμετοχές), όσο και με την αντίστοιχη της Αυστραλίας (επτά συμμετοχές), ενώ αργότερα αγωνίστηκε και στην Κ23 της Αυστραλίας.

Είναι ελεύθερος εδώ και πέντε μήνες από την Ουντινέζε ενώ πριν τον Παναθηναϊκό δοκιμάζονταν από την Γουέστ Χαμ χωρίς να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.