Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Εργοτέλης έστειλε… σπίτι του τον Άρη (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Εργοτέλης έστειλε… σπίτι του τον Άρη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2018 20:22
Με τρομερή εμφάνιση ο Εργοτέλης κέρδισε με 3-2 τον Άρη και πήρε την πρόκριση για τους «16», αφήνοντας εκτός συνέχειας τους «κίτρινους».

Την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο Εργοτέλης μετά τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Άρη στο Παγκρήτιο. Με πρωταγωνιστή τον Έφροντ, οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 3-0 στο 53ο λεπτό, είδαν τους Θεσσαλονικείς να μειώνουν με δύο γκολ του Ντιγκινί ωστόσο διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ και άφησαν εκτός Κυπέλλου την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Άρης είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα, πίεζε τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Ο Εργοτέλης κράτησε το μηδέν και στο 44’ πήρε το προβάδισμα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη. Ο Έφορντ έκανε άνω-κάτω την άμυνα των «κίτρινων» από τα αριστερά και έδωσε στον Ιατρούδη, αυτός νικήθηκε από τον Καντιμοίρη αλλά ο Μπουρσέλης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με πλασέ για το 1-0.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ονειρικό για τον Εργοτέλη. Στο 50’ ο Έφορντ «σέρβιρε» το 2-0 στον Ιατρούδη ενώ στο 53’ ο Αμερικάνος έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκείνο το σημείο ο Άρης ανέβασε ρυθμούς ψάχνοντας το μεγάλο comeback. Στο 57’ ο Ντιγκινί μείωσε σε 3-1 με όμορφη ενέργεια και τελείωμα, ενώ στο 73’ σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 3-2. Οι «κίτρινοι» χρειάζονταν ένα ακόμα γκολ για να αποκτήσουν σκορ πρόκρισης αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Κατσιμήτρος με υπέροχη διπλή επέμβαση στέρησε το 3-3 στον Ντιγκινί (88’), ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μενέντεθ πέρασε λίγο άουτ. Το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και ο Εργοτέλης πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους «16»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.