Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Λιβάγια (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Λιβάγια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2018 17:48
Με πρωταγωνιστή τον Λιβάγια (2 γκολ) η ΑΕΚ πέρασε με 3-1 από την έδρα του Βόλου και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στην ισοβαθμία με την Λαμία, η οποία διέλυσε με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με το απόλυτο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ. Η «Ένωση» κέρδισε με 3-1 μέσα στον Βόλο, επί της τοπικής ομάδας η οποία παράλληλα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρατάχθηκε με αλλαγές αλλά χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά για να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά το σουτ του Μπότου σταμάτησε στο δοκάρι, όμως η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μοράν με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Βόλου ήρθε δύο λεπτά μετά. Ο Ενγκουέμ σέντραρε από τα αριστερά, ο Πίσπας (ήταν σε θέση οφσάιντ) έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-1.

Οι Βολιώτες στέκονταν πολύ καλά, αφού δεν επέτρεπαν στην «Ένωση» να απειλήσει με αξιώσεις ενώ έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα, φωνάζοντας για δύο υποδείξεις οφσάιντ του βοηθού.

Στο δεύτερο μέρος ο Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τους Μπογέ και Κλωναρίδη στις θέσεις των Αλμπάνη και Μπότου αλλά τη λύση έδωσε ο Λιβάγια. Στο 59’ ο Κροάτης φορ νίκησε τον Γκαλίτσιο στη διεκδίκηση της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μπουργάνη για το 1-2. Ο ίδιος «χτύπησε» ξανά στο 71’, σκοράροντας με κοντινή προβολή ύστερα από σέντρα του Κλωναρίδη για το τελικό 1-3.

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου, ενώ την ίδια ώρα ο Βόλος αποκλείστηκε στην ισοβαθμία με την Λαμία, η οποία στο άλλο ματς του ομίλου ισοπέδωσε με 7-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι πως η ομάδα του Μάκη Χάβου, πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. ΑΕΚ (9-2) 9
2. Λαμία (9-3) 4
3. Βόλος (7-5) 4
4. Απόλλων Λάρισας (1-16) 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.