Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρες στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρες στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2018 13:31
Σούπερ ζευγάρια έβγαλε η κλήρωση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεχωρίζει η μονομαχία της Λίβερπουλ με την Μπάγερν όπως και τα Ατλέτικο-Γιουβέντους και Μαν. Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/12) η κλήρωση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και το σίγουρο είναι πως η κληρωτίδα είχε… κέφια.

Η Λίβερπουλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπάγερν, σ’ ένα ζευγάρι που θα μπορούσαμε άνετα να φανταστούμε στον τελικό. Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σ’ ένα ακόμα μεγάλο ζευγάρι, ενώ η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σπουδαίο παιχνίδι και αυτό ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται ξανά μετά τις περσινές μονομαχίες τους στη φάση των ομίλων. Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ σ’ ένα ζευγάρι με δύο «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ η Μπαρτσελόνα θα παίξει απέναντι στην Λιόν.

Αρκετά ανοιχτό ζευγάρι αυτό ανάμεσα σε Πόρτο και Ρόμα, ενώ τέλος η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Σάλκε και έτσι ο Λερόι Σανέ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:

Σάλκε (Γερμανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Γιουβέντους (Ιταλία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Τότεναμ (Αγγλία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Λιόν (Γαλλία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ρόμα (Ιταλία) – Πόρτο (Πορτογαλία)

Άγιαξ (Ολλανδία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία) – Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου στις έδρες των ομάδων που αναγράφονται πρώτες και οι επαναληπτικοί 5/6 και 12/13 Μαρτίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.