Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκος» περίπατος

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκος» περίπατος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 23:02
Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση όντας στο -5 από τον ΠΑΟΚ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο Ολυμπιακός. Μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν σοβαροί και κέρδισαν με 3-0 την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε ορεξάτα στο ματς και στο 2ο λεπτό είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Γκερέρο, που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Οι Πειραιώτες πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ και στο 17’ ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Ομάρ από τον Καρυπίδη. Στο 29’ ο Γκιγιέρμε γλίτωσε την αποβολή για πολύ σκληρό φάουλ με τις τάπες στο πόδι του Μπλάζιτς και τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα. Από τα πόδια του Νάτχο η μπάλα πήγε στον Φορτούνη, αυτός τροφοδότησε τον Γκερέρο και ο Ισπανός βρήκε δίχτυα από κοντά για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 34’ ο Φορτούνης «χόρεψε» όλη την άμυνα της Λαμίας αλλά το τελείωμα του ήταν κακό, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Σισέ σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για επαφή του Σισέ στον Μπερτόγλιο, ωστόσο ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον τελευταίο για «θέατρο». Το ημίχρονο τελείωσε με τον Φορτούνη να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σαράνοφ.

Ότι δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός στο φινάλε του πρώτου μέρους το πέτυχε με το… καλησπέρα στην επανάληψη, αφού στο 46’ ο Φετφατζίδης βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στη δεύτερη θητεία του με τα ερυθρόλευκα. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 51’ έφτασαν σε ακόμα ένα τέρμα. Ο Μπουχαλάκης πάσαρε στον Φορτούνη, εκείνος βρήκε τον Νάτχο που νικήθηκε από τον Σαράνοφ, αλλά ο Ομάρ ήρθε από πίσω και έκανε το 3-0.

Στο 60’ ο Ολυμπιακός έφτασε μια «ανάσα» σε τέταρτο τέρμα αλλά ο πορτιέρο της Λαμίας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φορτούνη μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σα έκανε τρομερή επέμβαση σε ωραίο σουτ του Δημούτσου έξω από την περιοχή, ενώ στο 74’ δεν συνάντησε πρόβλημα στο αδύναμο τελείωμα του Μπουλούλη. Στις καθυστερήσεις το πλασέ του Νάτχο από θέση βολής πέρασε δίπλα από το δοκάρι και το 3-0 έμεινε ως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Γκερέρο (86' Μάνος), Φετφατζίδης (76' Βρουσάι), Γκιγιέρμε, Ομάρ, Κούτρης (67' Τσιμίκας), Μιράντα και Παπέ Σισέ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπερτόλιο (64' Μπουλούλης), Καραμάνος (70' Τσούκαλος), Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν (77' Καραγκούνης), Βάντερσον και Μπλάζιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.