Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ στη Λάρισα

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ στη Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 19:27
Η ΑΕΚ «κόλλησε» στο 0-0 με την ΑΕΛ στο «χωράφι» του «AEL FC Arena», με τους «βυσσινί» μάλιστα να είχαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο». Στο -14 από την κορυφή κινδυνεύει να βρεθεί η ομάδα του Ουζουνίδη.

Νοκ-άουτ από το κυνήγι της κορυφής φαίνεται πως μένει οριστικά η ΑΕΚ μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Το παιχνίδι διεξήχθη σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες πρόσφεραν κακό θέαμα, με πολλά φάουλ και λίγες καλές στιγμές.

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς κάτι αξιόλογο και η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 21’ με ένα σουτ του Πόνσε που κόντραρε στο Γκόλια. Η «Ένωση» είχε την κατοχή αλλά όχι τον τρόπο να φανεί απειλητική και στο 34’ στάθηκε τυχερή αφού το εξαιρετικό σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Η ΑΕΚ απάντησε στο 35’ με σουτ του Μπογιέ, το οποίο «έβγαλε» ο Φατιόν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κρίστινσον έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Κλωναρίδη.

Πιο δυναμικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49’ το σουτ του Πόνσε βρήκε στον Γκοίκοβιτς και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 57’ ο Μπαργκάν έκανε το σουτ από θέση βολής μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να χάνουν με τραυματισμούς τους Μπακάκη και Μπάλλα.

Η πίεση της ΑΕΚ για να πάρει το προβάδισμα δεν απέδωσε καρπούς. Η ΑΕΛ ήταν καλά κλεισμένη, δεν δέχτηκε φάσεις και στο 90+3’ έφτασε μια «ανάσα» από τη νική. Ο Μπάρκας έκανε τραγικό λάθος δίνοντας έτοιμο γκολ στον Μπαργκάν, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Οικονόμου, που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Το 0-0 ήταν το τελικό σκορκ αι η «Ένωση» επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι, κινδυνεύει πλέον να βρεθεί και στο -14 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.