Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Περίπατος για Μπάγερν στο Ανόβερο

Μπουντεσλίγκα: Περίπατος για Μπάγερν στο Ανόβερο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2018 18:56
Η Μπάγερν πέρασε με 4-0 από το Ανόβερο και ανέβηκε στην 2η θέση αφού στο άλλο ματς η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 0-0 με την Χοφενχάιμ εκτός έδρας.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με το Ανόβερο. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-0 και μείωσαν προσωρινά στο -6 τη διαφορά από την Ντόρτμουντ. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι παρέμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 10 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το 0-1 έκανε στο 2’ ο Κίμιχ με τρομερό σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο, ενώ στο 29’ ο έτερος μπακ, Αλάμπα «έγραψε» το 0-2 με σουτάρα έξω από την περιοχή.

Οι Βαυαροί έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να περιμένουν ως το 53’ για να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα. Μετά από πάσα του Κίμιχ, ο Γκνάρμπι πάτησε περιοχή, «άδειασε» τον Βίμερ και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έσερ για το 0-3. Το… κερασάκι έβαλε στο 62’ ο Λεβαντόφσκι, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 0-4.

Έτσι, η Μπάγερν πέρασε στην 2η θέση μαζί με την Γκλάντμπαχ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Χοφενχάιμ εκτός έδρας. Τα «πουλάρια» δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα αλλά η αστοχία των γηπεδούχων και οι επεμβάσεις του Ζόμερ τους χάρισαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.