Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ντόρτμουντ άρπαξε την πρωτιά από την Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ντόρτμουντ άρπαξε την πρωτιά από την Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2018 00:15
Η Ντόρτμουντ νίκησε με 2-0 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας πίσω της την Ατλέτικο η οποία έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Μπριζ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκερέρο, η Ντόρτμουντ «άλωσε» με 2-0 την έδρα της απογοητευτικής φέτος Μονακό και σε συνδυασμό με την γκέλα της Ατλέτικο κόντρα στην Μπρίζ, τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου.

Ο Λουσιέν Φαβρ στην επιστροφή του στη Γαλλία, παρέταξε τους Βεστφαλούς με ορισμένες αλλαγές, αλλά αυτό δεν πτόησε την ομάδα του να πετύχει δύο γκολ με σκόρερ τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό (15’, 88’).

Στο άλλο ματς, η Ατλέτικο ήξερε πως χρειάζονταν τη νίκη κόντρα στην Μπριζ για να τερματίσει την πρώτη θέση, ωστόσο το τελικό 0-0 στη Μαδρίτη ρίχνει τους «ροχιμπλάνκος» στην 2η θέση. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση της Δευτέρας (17/12) και θα έχουν θεωρητικά δυσκολότερο έργο στη φάση των «16».

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούν με Γκριεζμάν, Τόμας και Σαούλ, ωστόσο ο πορτιέρο των Βέλγων, Χόρβατ κράτησε το μηδέν και στο 74’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πέρες, που ανάγκασε τον Όμπλακ σε εξαιρετική επέμβαση. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ατλέτικο να χάνει την πρωτιά στην ισοβαθμία με τη Ντόρτμουντ.

Τελική βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 13 (10-2)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 13 (9-6)
3. Μπριζ 6 (6-5)
4. Μονακό 1 (2-14)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.