Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαν σήμερα: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0 (vid)

Σαν σήμερα: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0 (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2018 14:21
Την πιο εφιαλτική βραδιά στην ιστορία του έζησε ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2003, με τη συντριβή 7-0 από τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την πιο βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2003 οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τη συντριβή με 7-0 από την Γιουβέντους στο «Ντέλε Αλπι», σκορ που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ όχι μόνο για τους «ερυθρόλευκους» αλλά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιταλική ομάδα προηγήθηκε ήδη στο ημίχρονο με 4- 0 με τους Τρεζεγκέ (2), Μίκολι και τον μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρέσκα. Ο Ντι Βάιο έκανε το 5-0, ο Ντελ Πιέρο ένα λεπτό μετά την είσοδό του έκανε το 6-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 79’ ο Ζαλαγέτα.

Η συντριβή με 7-0 ήταν τότε το μεγαλύτερο σκορ ήττας σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μερικά χρόνια αργότερα το ρεκόρ έσπασε η Λίβερπουλ στις 6 Νοεμβρίου 2007 απέναντι στη Μπεσίκτας νικώντας την με 8-0 στο Άνφιλντ. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελευταίος στον 4ο όμιλο με 4 μόλις βαθμούς, πίσω από τις Γιουβέντους (13), Σοσιεδάδ (9) και Γαλατασαράι (7).

Γιουβέντους (Λίπι): Κιμέντι, Μοντέρο, Τούντορ, Πεσότο, Ιουλιάνο (84' Ζαμπρότα), Μπιριντέλι, Κόντε, Μαρέσκα, Μίκολι (66' Ντελ Πιέρο), Ζαλαγέτα, Τρεζεγκέ (58' Ντι Βάιο)

Ολυμπιακός (Προτάσοφ): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Πάντος, Ανατολάκης (68' Γ.Χ. Γεωργιάδης), Κωστούλας, Πάντος, Καφές (61' Γκώνιας), Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Τζιοβάνι (77' Νινιάδης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.