Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στέλνει η ΕΠΟ τις δηλώσεις Κούγια

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στέλνει η ΕΠΟ τις δηλώσεις Κούγια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2018 13:50
Θέση για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε η ΕΠΟ, στέλνοντας την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ έχει προχωρήσει σε μπαράζ ανακοινώσεων από το βράδυ της Κυριακής (09/12), μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1) για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τα παράπονα από τη διαιτησία του Κοτσάνη στην Τούμπα οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια να ανακοινώσει με προσωπική δήλωση πως η ομάδα του δεν θα κατέβει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, καθώς και πως θα καταθέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.

Η ΕΠΟ πήρε θέση στα όσα αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, τονίζοντας ότι παραπέμπει άμεσα το θέμα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ώστε να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας όσα γνωρίζει.

Συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία ανέφεραν πως:

«Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.