Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξανά 2ος ο Ατρόμητος σε φινάλε για… ταινία

Σούπερ Λιγκ: Ξανά 2ος ο Ατρόμητος σε φινάλε για… ταινία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2018 21:33
Σ' ένα παιχνίδι με τρελό φινάλε, ο Ατρόμητος κέρδισε με 4-2 τον Άρη στο Περιστέρι και πέρασε ξανά στην 2η θέση. Στο διάστημα 89’-90+4’ σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα έξι γκολ.

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να επικρατεί με 4-2 του Άρη και να επιστρέφει στην 2η θέση μετά την απώλεια του Ολυμπιακού στη Ξάνθη. Ο Κουλούρης με δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες, που επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί στο 16’ με πλασέ του Σάκιτς ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Μπρούνο. Ένα άστοχο σουτ του Γκάμα στο 41’ ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση του Άρη, ο οποίος προβλημάτισε με την εμφάνιση του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 2-0 με ωραίο γυριστό του Κουλούρη και στο επόμενο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαβράι από τον Μπουσούλατζιτς. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μέγιερι, ο οποίος κράτησε το 1-0.
Οι Περιστεριώτες γλίτωσαν το γκολ και στο 59’ απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με ωραίο πλασέ του Κουλούρη. Η ομάδα του Κάναντι είχε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα στο 81’ αλλά το πλασέ του Μούγιακιτς αποκρούστηκε από τον Κουέστα.

Όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα έμεινε ως το φινάλε, ωστόσο από το 89’ και μετά… έβρεξε γκολ. Την αρχή έκανε ο Άρης, μειώνοντας σε 2-1 στο 89’ με πλασέ του Κωνσταντινίδη, όμως στο 90+1’ ο Κουλούρης «χτύπησε» ξανά, πλασάροντας εύστοχα τον Κουέστα, που είχε βγει πολύ από την περιοχή του.

Στο επόμενο λεπτό (90+2’) ο Άρης μείωσε σε 3-2 με ένα ξερό σουτ του Διαμαντόπουλου, όμως στο 90+4’ ο Κουλούρης πέρασε στον Ενσικολού κι αυτός με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.