Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αγχωτική νίκη για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2018 20:42
Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της ουραγού Ουέσκα αλλά το γκολ του Μπέιλ στο 8ο λεπτό ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να μειώσει στο -5 τη διαφορά από την κορυφή.

Με το πρώτο γκολ του Μπέιλ στη Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά από 802 αγωνιστικά λεπτά, η Ρεάλ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ουέσκα και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η Ουέσκα είχε την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Ετσεΐτα (7’) αλλά στο επόμενο λεπτό ο Οντριοθόλα έκανε τη σέντρα και ο Μπέιλ με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τη «βασίλισσα», η οποία υπέπιπτε σε πολλά λάθη και αδυνατούσε να φανεί απειλητική. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-1 με σουτ του Αβίλα στο 16’ όμως ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν.

Η ουραγός της Πριμέρα άσκησε ασφυχτική πίεση στην επανάληψη αλλά πλήρωσε την αστοχία της. Στο 46’ ο Μελέρο αστόχησε με κεφαλιά μπροστά από τον Κουρτουά, ενώ στο 56’ ο Βέλγος πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Φερέιρο. Η Ρεάλ απάντησε στο 63’ με ένα σουτ του Μπέιλ που «έβγαλε» σε κόρνερ ο Γιοβάνοβιτς, ενώ στο 70’ ο πορτιέρο της Ουέσκα είπε νέο «όχι» σε σουτ του Ουαλού.

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως το γκολ δεν ήρθε. Στο 88’ το σουτ του Κούτσο μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 90+2’ ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ριβέρα, κρατώντας το 0-1 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.