Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Σαλάχ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με σούπερ Σαλάχ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2018 16:50
Με τον Σαλάχ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Μπόρνμουθ στο «Ντιν Κορτ» και προσπέρασε προσωρινά την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή. Οφσάιντ το πρώτο γκολ.

Σε μεσημεριανό περίπατο μετέτρεψε η Λίβερπουλ το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε ξεκούραση νίκη με 4-0 στο «Ντιν Κορτ» και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι-τελικό με την Νάπολι για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Μπόρνμουθ. Ωστόσο, στο 25’ ο Φιρμίνο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σαλάχ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για οφσάιντ του Αιγύπτιου, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ, όμως ο επόπτης δεν σήκωσε το σημαιάκι.

Εκτός από το γκολ, η Λίβερπουλ δεν είχε άλλη σημαντική φάση στο πρώτο μέρος. Η αποτελεσματικότητα της συνεχίστηκε και στην επανάληψη, αφού στο 48’ ο Φιρμίνο έδωσε στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με πολύ όμορφη ενέργεια πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μπέγκοβιτς για το 0-2.

Η Μπόρνμουθ δεν κατάφερε να αντιδράσει και τα πάντα τελείωσαν στο 68’, με τον Κουκ να υποπίπτει σε αυτογκόλ μετά από φαλτσαριστή σέντρα του Ρόμπερτσον. Το… κερασάκι έβαλε στο 77’ ο Σαλάχ, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα της Μπόρνμουθ προτού σκοράρει για 3η φορά στην εστία του Μπέγκοβιτς για το τελικό 0-4.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς (83' Ρίκο), Άκε, Κουκ, Φράνσις, Φρέιζερ, Λέρμα, Σέρμαν, Στάνισλας (83' Μινγκς), Μπρουκς (65' Μουσέ), Κινγκ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (65' Λαλάνα), Σαλάχ, Φιρμίνο (81' Χέντερσον), Σακίρι (65' Μανέ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.