Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Μάντζιου στον Πανιώνιο

Εποχή Μάντζιου στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2018 18:21
Ο Απόστολος Μάντζιος είναι ο αντικαταστάτης του Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Πανιώνιου, με τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» μετά από τη σεζόν 2011-12.

Εποχή Απόστολου Μάντζιου στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε σήμερα (4/12) την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους» και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιο του, αντικαθιστώντας τον Ζοζέ Ανιγκό.

Ο 49χρονος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όντας αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος του '98, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στον Πανιώνιο άρχισε τη προπονητική του σταδιοδρομία, το 2004 ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του «Ιστορικού». Το 2009 ήταν βοηθός προπονητή στους «κυανέρυθρους», ενώ ανέλαβε χρέη βοηθού σε δύο περιόδους, τη σεζόν 2010-11 και τη σεζόν 2011-12, οδηγώντας την ομάδα στην παραμονή παρά τα πολλά προβλήματα που την ταλάνισαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης παρουσίασε σήμερα (04/12), πριν την προπόνηση, τον νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας: “Πρόκειται για έναν προπονητή που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο οποίος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1998. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το DNA του συλλόγου και πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει κατάλληλα όλο το υλικό της ομάδας”.

Ο νέος τεχνικός, Απόστολος Μάντζιος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και ξεκίνησε την προετοιμασία για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα super League Σουρωτή. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (10/12 19:30) δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιλούλης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.